bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Buitenhof Oost fase 1 & 2

Ten westen van Tilburg verrijst de nieuwbouwwijk Koolhoven-Buiten. Het landschap heeft hier een uitgesproken karakter met de Dongevallei en bosgebieden. Na het succes van deelgebied Buitenhof is nu deelgebied Buitenhof Oost in verkoop.

Buitengewoon wonen

Aan de westrand van Tilburg in Koolhoven Buiten, ligt als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, Buitenhof Oost. Prachtig ingebed in de Dongevallei: een uniek waterrijk natuurgebied. Bij de ontwikkeling van Buitenhof Oost wordt de waardevolle natuur – als zeldzaam fenomeen én uniek woonaspect – volledig meegenomen. Dit resulteert in een wijk met een aanbod van prachtige woningen, die allemaal op een bijzondere manier besloten en weids wonen garanderen. 

Kiezen voor wonen in Buitenhof Oost is écht kiezen voor woongenot. Voor jezelf. Voor je gezin. De diverse woningtypes krijgen een vergelijkbare uitstraling als de woningen in Buitenhof, de wijk aan de westelijke kant van de Dongen. De woningen worden ontworpen met maximale invloed op indeling en afwerking. Want, hoe mooi Buitenhof Oost ook wordt, hoe uniek de natuur, de ligging en de faciliteiten. Het huis waarin je gaat wonen met ook echt je eigen huis zijn. Zodat je er straks buitengewoon zult wonen. 

Fase 1 & 2 zijn inmiddels volledig verkocht. Ben je geïnteresseerd in een woning? Bekijk dan Buitenhof Oost Fase 3.

Update

De online inschrijving staat LIVE!

Schrijf je nu in voor fase 3!

Bekijk de woningen