bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Beleef je nieuwe thuis bij LIV in Nijmegen

Een uniek concept maakt wonen geweldig

Als koper van een woning in nieuwbouwplan Buitenhof Oost ontvangen we je graag in LIV. Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kost ook veel tijd. Het is fijn als je niet afzonderlijk naar de aannemer en keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Samen met de adviseurs in LIV zorgen we ervoor dat je nieuwe woning in Buitenhof Oost helemaal aansluit bij je wensen en verwachtingen.

Leven, Inspireren en Verleiden, kortweg LIV. Dit is dé plek voor mensen die een nieuwbouwwoning kopen en zich willen laten adviseren over alle bouwopties in hun nieuwe woning. Ervaar een uitbouw op ware grootte en kom alles te weten over keukens, badkamers, sanitair, tegels of inrichting. Ideaal toch?

Klokgroep Liv Base 70
Klokgroep Liv Base 60
Klokgroep Liv Base 51
Klokgroep Liv Base 52
Klokgroep Liv Base 31
Klokgroep Liv Base 49
Een indruk op ware grootte

Een indruk op ware grootte

Bouwtekeningen zijn op papier soms lastig te interpreteren. Dat lossen wij op, want bij LIV beleef je een bouwtekening in het echt. Er staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met het woningaanbod in Buitenhof Oost.

Onze modelwoningen ademen LIV uit. Hier kun je rondlopen, dromen en onbewuste woonwensen tastbaar zien worden. In de woningen zijn de bouwopties en meer- en minderwerk zichtbaar. Zo ontstaan persoonlijke keuzes. Keuzes die je gelukkig maken.

Laat je inspireren en adviseren bij LIV

Naar livwonen.nl
Advies op maat

Advies op maat

Met een droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar het is een intensief traject. Tijdens dit traject begeleiden wij jou stap-voor-stap. Bij LIV krijg je vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld wonen, bouwopties, keuken en badkamers, inrichten en financiën.

Heb je een nieuwbouwwoning in Buitenhof Oost gekocht? Dan plant onze kopersbegeleider samen met jou een afspraak om alle bouwgerelateerde zaken door te spreken. Je doorloopt het alle stappen van het aankoopproces en gaat in gesprek met adviseurs op het gebied van sanitair, koken en materialen. Op deze manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden en financiële ruimte voor zaken als meerwerk en inrichting.

Inspiratietuin

Inspiratietuin

De LIV daktuin biedt 350 m² tuininspiratie door de toepassing van fraaie tuinmaterialen zoals bestrating, tuinhout, beplanting, en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie en biedt je volop ruimte om je ideeën vorm te geven. Bespreek met je kopersbegeleider wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw woning.

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je huis, ook je tuin volledig klaar is. Tuinklaar bij LIV maakt het mogelijk. 

De LIV Tuinklaar architect staat klaar om jouw persoonlijke tuinontwerp te maken. Wat je ook kiest, jouw ideale tuin wordt uitgevoerd door de professionele hovenier. Tuinklaar staat voor expertise en comfort.