bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Wonen in Tilburg. Het wonen is er overweldigend mooi! Door de omgeving, de natuur, het landschap. De nieuwbouwwoningen bieden een unieke mogelijkheid om te kiezen voor het realiseren van al je woonwensen.

AI Tweekapper + Vrijstaande plat
AI Rij Hoek Vrijstaande kap (1)
Vogelvlucht (klein)
6004 Koolhoven - Tilburg - 0004
6004 Koolhoven - Tilburg - 0007
Noordrand - types J tm M (klein)
Sfeer 2 - Groene zone (klein)
Sfeer 1 - Inprikker(klein)
Hooglanders - Buitenhof Oost (1)
Hooglanders - Buitenhof Oost

Buitengewoon wonen

Kiezen voor wonen in Buitenhof Oost is écht kiezen voor woongenot. Voor jezelf. Voor je gezin. De diverse woningtypes krijgen een vergelijkbare uitstraling als de woningen in Buitenhof, de wijk aan de westelijke kant van de Dongen. De woningen worden ontworpen met maximale invloed op indeling en afwerking. Want, hoe mooi Buitenhof Oost ook wordt, hoe uniek de natuur, de ligging en de faciliteiten. Het huis waarin je gaat wonen met ook echt je eigen huis zijn. Dat kun je nu zelf bepalen. Zodat je er straks buitengewoon zult wonen.

  • Buitengewoon natuurlijk

    Aan de westrand van Tilburg in Koolhoven Buiten, ligt als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, Buitenhof Oost. Prachtig ingebed in de Dongevallei: een uniek waterrijk natuurgebied. Bij de ontwikkeling van Buitenhof Oost wordt de waardevolle natuur – als zeldzaam fenomeen én uniek woonaspect – volledig meegenomen. Dit moet resulteren in een wijk met een aanbod van prachtige woningen, die allemaal op een bijzondere manier besloten en weids wonen garanderen. 

  • Buitengewoon Tilburg

    Een van de bijzonder aspecten van Buitenhof Oost is de ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg. Een stelsel van fietspaden en uitvalswegen zorgt ervoor dat je binnen een kwartier in de binnenstad staat. Tilburg is een stad die zich continu ontwikkeld. Met een groeiend en bloeiend stadsleven, talloze gezellige uitgaan- en winkelmogelijkheden en horeca. 

  • Buitengewoon leven

    Met Buitenhof Oost kies je voor de natuur, maar tegelijk woon je op niet meer dan een steenworp afstand van een grote hoeveelheid voorzieningen, zoals twee uitgebreide winkelcentra, scholen voor lager en voortgezet onderwijs, bibliotheek en sportfaciliteiten. In een wijk met een bloeiend verenigingsleven. Dit maakt Buitenhof Oost een aantrekkelijke woonlocatie voor diverse doelgroepen. Je vindt er rust en activiteiten. Je bent er thuis.