bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Voorinschrijving Buitenhof Oost fase 3 gestart!

Projectnieuws ·

Yes, het is zover! We zijn gestart met de voorinschrijving van Buitenhof Oost fase 3. Vanaf dit moment is het mogelijk om via de voorinschrijving jouw voorkeur voor een bouwnummer aangeven.

De voorinschrijving loopt vanaf vandaag tot en met 15 november 2018. Als je jouw voorkeuren invult, kun je als één van de eerste een woning toegewezen krijgen.

Kies bijvoorbeeld voor een tussenwoning of één van de prachtige hoekwoningen  met een mooie pergola aan de voorzijde. Bij deze woningen heb je de mogelijkheid om direct aan de natuur te wonen. Of ga voor een hoek- en/of tussenwoning waar je voor de deur kunt parkeren en waar je direct deel uitmaakt van de levendigheid in de wijk.

De twee-onder-een-kapwoningen zien er niet alleen anders uit dan de woningen die al in Buitenhof Oost gebouwd worden, maar ook de indeling is verrassend anders. Gaat je voorkeur toch liever uit naar een vrijstaande woning? Ook die zijn beschikbaar in drie verschillende varianten. Schrijf je nu in!

Wanneer de definitieve inschrijving van start gaat, zulle ook de v.o.n.-prijzen bekend gemaakt worden. Door nu al je voorkeur door te geven kan je voorrang krijgen bij het toewijzen van een woning. Bij de definitieve inschrijving vragen we je dan wel jouw gegevens een tweede keer in te vullen.

Procedure toewijzing

30 november worden de woningen toegewezen. Uitgangspunt voor de toewijzing is dat er een optimale bezetting van de bouwnummers is. Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. We proberen om op basis van de hoogste voorkeuren toe te wijzen, maar voor een optimale bezetting kan ook een toewijzing plaatsvinden op basis van een tweede of lagere voorkeur. Geef dus bij het inschrijven alleen de bouwnummers door waarvoor je daadwerkelijk een koopintentie hebt. Het voordeel van het opgeven van meerdere voorkeuren is wel dat het jouw kans op een toewijzing vergroot.

Een optimale bezetting van alle woningen zorgt ervoor dat we eerder kunnen starten met de bouw: dat is voor ons, maar ook voor jou, als mogelijk toekomstige bewoner, prettig.

Bekijk het woningaanbod!