bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor dié woning die het beste aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.Het wonen is er overweldigend mooi! Door de omgeving, de natuur, het landschap. De woningen bieden een unieke mogelijkheid om te kiezen voor het realiseren van al je woonwensen.

Aan de westrand van Tilburg in het groene Koolhoven Buiten, ligt als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, Buitenhof Oost. Prachtig ingebed in de Dongevallei: een uniek waterrijk natuurgebied. Bij de ontwikkeling van Buitenhof Oost is de waardevolle natuur – als zeldzaam fenomeen én uniek woonaspect – volledig meegenomen. Het resultaat is een wijk met een aanbod van prachtige woningen, die allemaal op een bijzondere manier besloten en weids wonen garanderen.

Een van de bijzondere aspecten van Buitenhof Oost is de ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg. Een stelsel van fietspaden en uitvalswegen zorgt ervoor dat je binnen een kwartier in de binnenstad staat. Tilburg… een stad in continue ontwikkeling. Met een groeiend en bloeiend stadsleven, talloze gezellige uitgaan- en winkelmogelijkheden en horeca.

Met Buitenhof Oost kies je voor de natuur, maar tegelijk woon je op niet meer dan een steenworp afstand van een grote hoeveelheid voorzieningen, zoals twee uitgebreide winkelcentra, scholen voor lager en voortgezet onderwijs, bibliotheek en sportfaciliteiten. In een wijk met een bloeiend verenigingsleven. Dit maakt Buitenhof Oost een aantrekkelijke woonlocatie voor diverse doelgroepen. Je vindt er rust en activiteiten. Je bent er… thuis. 

Kiezen voor wonen in Buitenhof Oost is écht kiezen voor woongenot. Voor jezelf. Voor je gezin. De diverse woningtypes bieden een uitgebreide keuze, met maximale invloed op indeling en afwerking. Want, hoe mooi Buitenhof Oost ook is, hoe uniek de natuur, de ligging en de faciliteiten… Het huis waarin je gaat wonen moet ook wel écht je eigen huis zijn. Dat kun je nu zelf bepalen. Zodat je er straks buitengewoon zult wonen.