bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Toelichting voorinschrijvingsformulier

Leuk dat je belangstelling hebt voor één van de woningen in nieuwbouwproject Buitenhof Oost Fase 3

Inleiding

Op deze pagina staat alle informatie m.b.t. het voorinschrijvingsformulier van nieuwbouwproject Buitenhof Oost Fase 3. Indien je belangstelling hebt voor één van de bouwnummers, dan kan je gebruik maken van dit formulier.

Stappenplan

Het inschrijfformulier is opgebouwd uit drie pagina’s:

-          Stap 1: Voorkeuren bouwnummers

-          Stap 2: Persoonlijke gegevens

-          Stap 3: Woonsituatie & Voorwaarden

 

Stap 1: Voorkeuren bouwnummers

Geef hier je voorkeur voor één of meerdere bouwnummers in de juiste volgorde aan. Je bent vrij om te kiezen hoeveel voorkeuren je wil opgeven tot een maximum van 10. Als je meer dan 5 keuzes wilt invullen druk dan op: meer bouwnummers aangeven. Een uniek bouwnummer kan maar één keer gekozen worden.  

Bij het aangeven van de voorkeur is het ook mogelijk om ook de woningen die onder optie staan te kiezen. Omdat deze woningen al bezet zijn kunnen wij deze pas toewijzen op het moment dat de optie niet door gaat en er geen andere reservekandidaten op dit kavel staan.

Weet je niet meer precies welk bouwnummer hoort bij je voorkeur? Druk dan links op "bekijk alle bouwnummers". Je wordt dan doorverwezen naar de woningaanbod pagina van het nieuwbouwproject.

Per voorkeur kan je kiezen uit een lijst van alle beschikbare bouwnummers van het project. De opbouw is altijd: Bouwnummer, woningtype met indicatie prijs. Zo weet je zeker dat je geen fouten maakt in de voorkeuren. 

Volgende stap of stap terug

Als je klaar bent met deze stap, dan druk je rechtsonder op stap 2. Je ziet altijd onderin welke stap je al hebt doorlopen doordat er een vinkje is ingevuld welke stap al uitgevoerd is. Je kan altijd een stap terug door op de stap zelf te drukken.

Stap 2: Persoonlijke gegevens

Vul hier je persoonlijke gegevens in. Onderaan het formulier kan worden aangegeven of de woning met iemand samen wordt gekocht. Zo ja, dan kunnen daar de gegevens van de medekoper worden gevuld.  De gegevens zijn belangrijk voor de vervolgstappen. Je gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en versleuteld worden verstuurd via een volledig beveiligde HTTPS-verbinding. Bekijk hier ons volledige privacy statement.  

 

Stap 3: Woonsituatie & Verkoopvoorwaarden

Vul hier je woonsituatie in.

 

Verzenden van formulier

Voordat je het formulier moet verzenden kan je de ingevulde gegevens eerst controleren. Let op dat je bij stap 3 de verkoopvoorwaarden eerst goed doorleest en een vinkje zet dat je bekend bent met de verkoopvoorwaarden.  

 

Tussentijds stoppen met vullen

Mocht je tussentijds willen stoppen, dan kunnen de al ingevulde gegevens worden opgeslagen. Rechtsonder staat de knop: opslaan voor later. Vul daar je e-mailadres in en je krijgt een beveiligde persoonlijke link waardoor je later weer verder kan gaan met vullen. De gegevens zijn dan automatisch opgeslagen. Als het formulier uiteindelijk verzonden wordt, komt de link (uit veiligheidsoverwegingen) automatisch te vervallen. Ook als je de website verlaat, krijg je de mededeling dat je je gegevens tijdelijk kan opslaan.

 

Vervolgstappen

Je ontvangt van ons medio november bericht met de exacte vervolgstappen. Vooralsnog ziet het proces er als volgt uit: 

Stap 1:
De verwachte toewijzing is op vrijdag 30 november 2018 (hier kun je niet bij aanwezig zijn)

Stap 2:
Indien je een woning toegewezen krijgt, ontvang je op maandag 3 december 2018 (als we van deze data afwijken ontvang je een e-mail) een telefoontje van de makelaar. Indien je geen telefoontje ontvangt, heb je in eerste instantie geen woning toegewezen gekregen. Je krijgt hierover dan uiterlijk één week na de sluitingsdatum een e-mail.  Je staat in dat geval op de reservelijst. Mochten de eerste kandidaten de woning afwijzen, dan zullen we in volgorde de woning weer aanbieden aan de reservekandidaten.